Vacatures grondwerker

Chauffeur machinist op een zuigwagen

Zit jij liever met de handen in de klei dan met je handen op een toetsenbord? Ben jij niet bang voor vieze kleren en kleine ruimtes? Dan zijn onze vacatures grondwerker de moeite waard om in de gaten te houden. Als grondwerker (of assistent zuigwagen) bij de Kooiker Groep is elke dag anders en kun je zelfs je vrachtwagenrijbewijs halen als jij dat wilt. Ik zou het wel weten.

Openstaande vacatures grondwerker

De Kooiker Groep is een jong en snelgroeiend bedrijf, bestaande uit diverse disciplines. Met name voor Kooiker Zuigtechniek zijn we altijd wel op zoek naar grondwerkers. Naar personen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken, maar ook graag bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je bij Kooiker de mogelijkheid je vrachtwagenrijbewijs te halen. Of een ander rijbewijs  of andere opleiding als dat beter bij jouw en onze toekomstplannen past.

Momenteel hebben we bijvoorbeeld de vacature ‘Leerling chauffeur’ openstaan. Dan begin je als grondwerker en leert in deze rol alle kneepjes van het vak. Daarnaast mag je starten met je vrachtwagenrijbewijs.

Wat houden de vacatures grondwerker precies in?

De vacature grondwerk bij Zuigtechniek is afwisselend. Je bent de rechterhand van de chauffeur machinist van de zuigwagen. Jij ondersteunt de machinist in alle werkzaamheden. Hij leert je alle kneepjes van het vak. Samen rijden jullie het gehele land door. Zo kom je nog eens ergens. Je kantoor is de cabine van de zuigwagen en je werkplaats kan een kruipruimte een fabriekshal, een bedrijfshal, lekker buiten of wat maar ook zijn. Meer afwisseling kun je niet krijgen.

Vacature Grondwerker bij Zuigtechniek

 

 

Reageer niet op de vacature grondwerker als je..

Maar als grondwerker..

Waarom zou je niet reageren op een van de vacatures voor grondwerker?

Ben je net klaar met school of weet je even niet wat je wilt gaan doen? Dan is dit de snelste manier om je verder te ontwikkelen. En… je hebt ook nog eens de mogelijkheid om je vrachtwagenrijbewijs te halen. Zoek je afwisseling in je werkzaamheden? Dan is er natuurlijk geen geldige reden om niet te reageren op de grondwerker vacatures. Deze afwisselende functie bij een snel groeiend bedrijf biedt een mooie opstap naar meer. Je leert niet alleen alles over zuigtechniek? Nee je maakt ook onderdeel uit van een gemotiveerd en gezellig team. Daarnaast krijg je veel ruimte voor zelfontwikkeling en bieden we doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk worden er ook leuke bedrijfsuitjes georganiseerd en ontbreekt de vrijdagmiddagborrel niet.

Wat biedt Kooiker nog meer naast een leuke baan

Voor de werknemers van Kooiker geldt dat we je graag wat terug willen geven.

Over de Kooiker Groep

De Kooiker Groep bestaat uit een vijftal bedrijven, te weten Kooiker Aannemersbedrijf, Kooiker Zuigtechniek, Kooiker Maatvoering, Saugbaggersales en Kooiker Daktoppers. We werken vanuit de locatie Staphorst, maar sinds kort hebben we ook een vestiging in Zwijndrecht. Het bedrijf groeit hard en we zijn altijd op zoek naar versterking. Ben jij dat?

Volgende
Vorige
Zuigwagen chauffeur machinist
Chauffeur machinist worden op zuigwagen
Vacatures chauffeur machinist
Chauffeur machinist vacatures
Chauffeur machinist op een zuigwagen

Interesse in de vacature grondwerker

Heb je interesse in een van de vacatures grondwerker? Of mocht deze niet beschikbaar zijn, in één van onze andere vacatures? Check dan onze Kooiker vacatures of stuur een open sollicitatie en wellicht tot snel.

Alle vacatures

Bekijk ook eens onze andere vacatures

Volgende
Vorige
 • Team
 • Kooiker Zuigtechniek West

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Het alleen maar kilometers maken zat en wil je graag je handen uit de mouwen steken vanaf onze nieuwe locatie in Zwijndrecht? Dan zoeken wij jou!

 • Monteur
 • Kooiker Groep

Monteur gezocht! Kom jij ons team versterken? Ga aan de slag als monteur bij de Kooiker Groep! Je werkt met de nieuwste technieken en hebt een zeer uitgebreid werkpakket door ons grote wagenpark en diverse materieelstukken.

 • Assistent zuigwagen
 • Kooiker Zuigtechniek West

Ben jij een harde werker en klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga aan de slag als assistent zuigwagen bij Kooiker Zuigtechniek vestiging West! Van kruipruimtes uitgraven tot het stofzuigen van de Lebuinuskerk in Deventer. Geen dag is hetzelfde.

 • Chauffeur
 • Kooiker Zuigtechniek

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Het alleen maar kilometers maken zat en wil je graag je handen uit de mouwen steken? Dan zoeken wij jou!

 • Chauffeur
 • Kooiker Zuigtechniek West

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Het alleen maar kilometers maken zat en wil je graag je handen uit de mouwen steken? Dan zoeken wij jou!

 • Assistent zuigwagen
 • Kooiker Zuigtechniek

Ben jij een harde werker en klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga aan de slag als grondwerker bij Kooiker Zuigtechniek! Van kruipruimtes uitgraven tot het stofzuigen van de Lebuinuskerk in Deventer. Geen dag is hetzelfde.

 • Chauffeur
 • Kooiker Daktoppers

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Het alleen maar kilometers maken zat en wil je graag je handen uit de mouwen steken? Dan zoeken wij jou!

 • Leerling stratenmaker
 • Kooiker Aannemersbedrijf

Leerling stratenmaker gezocht! Werken en leren combineren? Ga aan de slag als vakman GWW bij Kooiker Aannemersbedrijf! Je werkt met de nieuwste technieken, volgt gratis een opleiding en voert alles wat je leert direct in praktijk uit.

 • Stratenmaker
 • Kooiker Aannemersbedrijf

Stratenmaker gezocht! Toe aan een nieuwe uitdaging? Ga aan de slag als vakman GWW bij Kooiker Aannemersbedrijf! Je werkt met de nieuwste technieken en bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en de omgeving.

 • Leerling chauffeur
 • Kooiker Zuigtechniek

Combineer werken en leren! Heb jij net je middelbare school afgerond en wil je niet langer stilzitten? Als leerling grondwerker combineer je werken en leren, krijg je de mogelijkheid om je vrachtwagenrijbewijs te halen en kom je op plekken in heel Nederland.