vacatures grondwerker

Chauffeur machinist op een zuigwagen

Zit jij liever met de handen in de klei dan met je handen op een toetsenbord? Ben jij niet bang voor vieze kleren en kleine ruimtes? Dan zijn onze vacatures grondwerker de moeite waard om in de gaten te houden. Als grondwerker bij de Kooiker Groep is elke dag anders en kun je zelfs je vrachtwagenrijbewijs halen als jij dat wil? Ik zou het wel weten.

Openstaande vacatures grondwerker

De Kooiker Groep is een jong en snelgroeiend bedrijf, bestaande uit diverse disciplines. Met name voor Kooiker Zuigtechniek zijn we altijd wel op zoek naar grondwerkers. Naar personen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken, maar ook graag bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je bij Kooiker de mogelijkheid je vrachtwagenrijbewijs te halen. Of een ander rijbewijs als dat beter bij jouw toekomstplannen past.

Momenteel hebben we bijvoorbeeld de vacature ‘Leerling chauffeur’ openstaan. Dan begin je als grondwerker en leert in deze rol alle kneepjes van het vak. Daarnaast mag je starten met je vrachtwagenrijbewijs.

Wat houden de vacatures grondwerker precies in?

De vacature grondwerk bij Zuigtechniek is afwisselend. Je bent de rechterhand van de chauffeur machinist van de zuigwagen. Jij ondersteunt de machinist in alle werkzaamheden. Hij leert je alle kneepjes van het vak. Samen rijden jullie het gehele land door. Zo kom je nog eens ergens. Je kantoor is de cabine van de zuigwagen, en je werkplaats kan een kruipruimte een fabriekshal, een bedrijfshal of  wat maar ook zijn. Meer afwisseling kun je niet krijgen.

Vacature Grondwerker bij Zuigtechniek

 

 

Reageer niet op de vacature grondwerker als je..

Maar als grondwerker..

Waarom zou je niet reageren op een van de vacatures voor grondwerker?

Ben je net klaar met school of weet je even niet wat je wil gaan doen? Dan is dit de snelste manier om je verder te ontwikkelen. En… je hebt ook nog eens de mogelijkheid om je vrachtwagenrijbewijs te halen. Zoek je afwisseling in je werkzaamheden? Dan is er natuurlijk geen geldige reden om niet te reageren op de grondwerker vacatures. Deze afwisselende functie bij een snel groeiend bedrijf biedt een mooie opstap naar meer. Je leert niet alleen alles over zuigtechniek? Nee je maakt ook onderdeel uit van een gemotiveerd en gezellig team. Daarnaast krijg je veel ruimte voor zelfontwikkeling en bieden we doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk worden er ook leuke bedrijfsuitjes georganiseerd en ontbreekt de vrijdagmiddagborrel niet.

Wat biedt Kooiker nog meer naast een leuke baan

Voor de werknemers van Kooiker geldt dat we je graag wat terug willen geven.

Over de Kooiker Groep

De Kooiker Groep bestaat uit een vijftal bedrijven, te weten Kooiker Aannemersbedrijf, Kooiker Zuigtechniek, Kooiker Maatvoering, Saugbaggersales en Kooiker Daktoppers. We werken vanuit de locatie Staphorst, maar sinds kort hebben we ook een vestiging in Zwijndrecht. Het bedrijf groeit hard en we zijn altijd op zoek naar versterking. Ben jij dat?

Volgende
Vorige
Zuigwagen chauffeur machinist
Chauffeur machinist worden op zuigwagen
Vacatures chauffeur machinist
Chauffeur machinist vacatures
Chauffeur machinist op een zuigwagen

Interesse in de vacature grondwerker

Heb je interesse in een van de vacatures grondwerker? Of mocht deze niet beschikbaar zijn, in één van onze andere vacatures? Check dan onze Kooiker vacatures of stuur een open sollicitatie en wellicht tot snel.

Alle vacatures