vacature vrachtwagenmonteur

Vacature vrachtwagenmonteur

Heb jij motorolie door je aderen stromen? Weet jij alles van de nieuwste vrachtwagentechnieken, maar ben draai je je hand ook niet voor een graafmachine, trekker of knikmops? Dan hebben we de ideale vacature voor je openstaan. Als vrachtwagenmonteur ben je natuurlijk het meest bezig met het onderhoud van onze vrachtwagens, maar dat niet alleen. Je houdt ons volledige wagenpark in topconditie.  De vacature vrachtwagenmonteur vind je op ‘werken bij Kooiker

Vrachtwagenmonteur voor een groot wagenpark

De Kooiker Groep beschikt over een groot en groeiend wagenpark van ca. twintig vrachtwagens. Dit wagenpark bestaat uit een mix van zuigwagens, blaascombinaties en containervoertuigen. Daarnaast beschikken we over een groot aantal andere voertuigen en werktuigen. Als monteur hoef je hier niet stil te zitten, er is altijd wel wat te doen. Daarom zijn hebben we een vacature vrachtwagenchauffeur openstaan. Maar in principe is deze functie veel breder en afwisselender dan doet vermoeden.

Wat houdt de vacature vrachtwagenmonteur precies in?

De Kooiker Groep bestaat uit een vijftal bedrijven, waaronder een aannemersbedrijf, een bedrijf in zuig- en blaastechnieken en een handelsonderneming in zuig- en blaasauto’s. Het aannemersbedrijf houdt zich bezig met de aanleg van riolering, grondwerk, machinaal bestraten, herinrichting van gebieden en woonrijp maken van locaties. Zuig- en blaastechniek richt zich op het zuigen en blazen van zand, grind, grond en andere stoffen. De handelsonderneming Saugbaggersales houdt zich bezig met de inkoop, verkoop en het onderhoud van zuigwagens en blaascombinaties. Het complete machine- en wagenpark moet goed onderhouden worden. Dit kan dus zijn van het repareren van een shovel tot het verkoop klaarmaken van een zuigwagen. Naast deze werkzaamheden repareren en onderhouden we ook zuigwagens van klanten. Deze klanten zitten niet altijd in Nederland, dus een tripje naar het buitenland kan er ook inzitten.

Afwisselende baan als vrachtwagenmonteur

De werkzaamheden als vrachtwagenmonteur kunnen zijn

 • Onderhoud van het materiaal
 • Onderhoud en reparatie van vrachtwagens
 • Onderhoud en reparatie van vrachtwagen van klanten
 • Uitvoeren van APK’s

Natuurlijk doe je het werk niet alleen. Je maakt onderdeel uit van een hecht team van professionals. En natuurlijk van een groeiend, dynamisch en gezellig bedrijf. Check direct of er een leuke vacature beschikbaar is.

Reageer niet op de vacature vrachtwagenmonteur als je..

Maar als vrachtwagenmonteur…

Waarom zou je niet reageren op een van de vacature vrachtwagenmonteur?

Ben je een ervaren vrachtwagenmonteur? Zoek je afwisseling in je werkzaamheden? Dan is er natuurlijk geen geldige reden om niet te reageren op de vacature vrachtwagenmonteur. Deze afwisselende functie bij een snel groeiend bedrijf biedt een mooie opstap naar meer. Je maakt ook onderdeel uit van een gemotiveerd en gezellig team. Daarnaast krijg je veel ruimte voor zelfontwikkeling en bieden we doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk worden er ook leuke bedrijfsuitjes georganiseerd en ontbreekt de vrijdagmiddagborrel niet.

Wat biedt Kooiker nog meer naast een leuke baan

Voor de werknemers van Kooiker geldt dat we je graag wat terug willen geven.

Over de Kooiker Groep

De Kooiker Groep bestaat uit een vijftal bedrijven, te weten Kooiker Aannemersbedrijf, Kooiker Zuigtechniek, Kooiker Maatvoering, Saugbaggersales en Kooiker Daktoppers. We werken vanuit de locatie Staphorst, maar sinds kort hebben we ook een vestiging in Zwijndrecht. Het bedrijf groeit hard en we zijn altijd op zoek naar versterking. Ben jij dat?

Volgende
Vorige
Openstaande vacatures vrachtwagenmonteur
Vacature vrachtwagenmonteur
Afwisselende baan als vrachtwagenmonteur

Interesse in de vacature vrachtwagenmonteur

Heb je interesse in een van de vacatures vrachtwagenmonteur? Of ben je nieuwsgierig in één van onze andere vacatures? Check dan onze Kooiker vacatures en wellicht tot snel.

Alle vacatures

Bekijk ook eens onze andere vacatures

Volgende
Vorige
 • Chauffeur
 • Kooiker Zuigtechniek West

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Het alleen maar kilometers maken zat en wil je graag je handen uit de mouwen steken vanaf onze nieuwe locatie in Zwijndrecht? Dan zoeken wij jou!

 • Monteur
 • Kooiker Groep

Monteur gezocht! Kom jij ons team versterken? Ga aan de slag als monteur bij de Kooiker Groep! Je werkt met de nieuwste technieken en hebt een zeer uitgebreid werkpakket door ons grote wagenpark en diverse materieelstukken.

 • Assistent zuigwagen
 • Kooiker Zuigtechniek West

Ben jij een harde werker en klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga aan de slag als assistent zuigwagen bij Kooiker Zuigtechniek vestiging West! Van kruipruimtes uitgraven tot het stofzuigen van de Lebuinuskerk in Deventer. Geen dag is hetzelfde.

 • Chauffeur
 • Kooiker Zuigtechniek

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Het alleen maar kilometers maken zat en wil je graag je handen uit de mouwen steken? Dan zoeken wij jou!

 • Chauffeur
 • Kooiker Zuigtechniek West

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Het alleen maar kilometers maken zat en wil je graag je handen uit de mouwen steken? Dan zoeken wij jou!

 • Assistent zuigwagen
 • Kooiker Zuigtechniek

Ben jij een harde werker en klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga aan de slag als grondwerker bij Kooiker Zuigtechniek! Van kruipruimtes uitgraven tot het stofzuigen van de Lebuinuskerk in Deventer. Geen dag is hetzelfde.

 • Chauffeur
 • Kooiker Daktoppers

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Het alleen maar kilometers maken zat en wil je graag je handen uit de mouwen steken? Dan zoeken wij jou!

 • Leerling stratenmaker
 • Kooiker Aannemersbedrijf

Leerling stratenmaker gezocht! Werken en leren combineren? Ga aan de slag als vakman GWW bij Kooiker Aannemersbedrijf! Je werkt met de nieuwste technieken, volgt gratis een opleiding en voert alles wat je leert direct in praktijk uit.

 • Stratenmaker
 • Kooiker Aannemersbedrijf

Stratenmaker gezocht! Toe aan een nieuwe uitdaging? Ga aan de slag als vakman GWW bij Kooiker Aannemersbedrijf! Je werkt met de nieuwste technieken en bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en de omgeving.

 • Leerling chauffeur
 • Kooiker Zuigtechniek

Combineer werken en leren! Heb jij net je middelbare school afgerond en wil je niet langer stilzitten? Als leerling grondwerker combineer je werken en leren, krijg je de mogelijkheid om je vrachtwagenrijbewijs te halen en kom je op plekken in heel Nederland.