Vrachtwagenmonteur

  • Kooiker Groep

Kooiker Groep

Werken bij Kooiker is werken in een mooi team. We steken onze handen graag uit de mouwen en zien elke klus als een uitdaging. Kooiker staat gelijk aan kwaliteit. Die kwaliteit komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar wordt gewaarborgd door ons materieel en bovenal: ons personeel. Van ons kun je op aan en die instelling zien we ook graag bij jou terug.

Wij zoeken een gedreven vrachtwagenmonteur!

De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

Wie ben jij:

Wat wij dan bieden?

Ben jij de monteur die we zoeken? Je bent van harte welkom om eens een kop koffie te komen drinken! Meer informatie? Mail naar info@kooiker-groep.nl of bel ons: 0522-464750. Solliciteren? Dat kan door middel van het formulier onderaan deze pagina.

Werken bij Kooiker is werken in een mooi team. We steken onze handen graag uit de mouwen en zien elke klus als een uitdaging. Kooiker staat gelijk aan kwaliteit. Die kwaliteit komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar wordt gewaarborgd door ons materieel en bovenal: ons personeel. Van ons kun je op aan, en die instelling zien we ook graag bij jou terug.

Direct solliciteren

Hoef je niet langer meer te zoeken? En wil je direct solliciteren? Dat kan. Vul dan je gegevens hieronder in, schrijf je motivatie en voeg je cv toe. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.