Stratenmaker

  • Kooiker Aannemersbedrijf

Stratenmaker gezocht! Toe aan een nieuwe uitdaging of ben je op zoek naar een bedrijf waar je kunt werken en leren? Ga aan de slag als stratenmaker bij Kooiker Aannemersbedrijf! Kooiker is een allround aannemersbedrijf in de infra. Wij ontzorgen het liefst opdrachtgevers van A tot Z, vanaf het grondwerk tot de terreininrichting. Werken bij ons Aannemersbedrijf betekent dat je vaak in de regio rond Staphorst aan het werk bent en veel afwisseling in je werk hebt.

Wat doet een Stratenmaker bij Kooiker?

Ben jij de vakman GWW die ons team komt versterken? Iemand die meteen al aan de slag kan óf iemand die bij ons een leer-werkplek zoekt? We drinken graag een kop koffie met je om ons mooie bedrijf te laten zien.

Solliciteren of meer informatie? Neem contact op via info@klaaskooiker.nl of bel 0522-464750. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Werken bij Kooiker is werken in een mooi team. We steken onze handen graag uit de mouwen en zien elke klus als een uitdaging. Kooiker staat gelijk aan kwaliteit. Die kwaliteit komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar wordt gewaarborgd door ons materieel en bovenal: ons personeel. Van ons kun je op aan, en die instelling zien we ook graag bij jou terug.

Direct solliciteren

Hoef je niet langer meer te zoeken? En wil je direct solliciteren? Dat kan. Vul dan je gegevens hieronder in, schrijf je motivatie en voeg je cv toe. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.