Vacature dakwerker

Vacature dakwerker

Zoek je het graag hoger op? En hou je van een mooi uitzicht? Dan kun je zo aan de slag bij de Kooiker Groep. Voor Kooiker Daktoppers zijn we altijd wel op zoek naar toppers voor op het dak. Regelmatig hebben we dan ook de vacature dakwerker openstaan. De Kooiker Groep is een sterk groeiend bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Er zijn voldoende doorgroei mogelijkheden, kun je het hogerop zoeken en steunen we je in bijvoorbeeld het halen van je vrachtwagen rijbewijs als je dat zou willen.

Wat houdt de vacature dakwerker in?

Onder dakwerker vind je verschillende functieomschrijvingen. Zo wordt er bij de één gevraagd naar pannenleggers. De ander ziet je graag dakgoten schoonmaken of bitumineuze dakbedekking aanleggen. De vacature dakwerker bij Kooiker houdt in het bieden van ondersteuning bij het het zuigen of blazen van dakgrind of het verwijderen van sedum of andere vormen van dakbedekking. De vacature dakwerker kunnen we het beste omschrijven als afwisselend en is een beetje een vreemde eend in de bijt. Geen dag is hetzelfde en elke dag heb je weer een ander uitzicht. Je ondersteunt de machinist/chauffeur van de zuigwagen of blaascombinatie met de werkzaamheden op het dak. Of je rijdt zelf.

Dakwerker vacature

De werkzaamheden als dakwerker kunnen zijn

  • het zuigen van dakgrind en sedum
  • het blazen van dakgrind
  • het klaarleggen van zuig- of blaasslangen
  • het opruimen van materiaal en materieel
  • het plaatsen van afzettingen
  • zorgdragen voor een nette werkplek

Omdat het werk niet altijd op één locatie is, rijden wij het hele land door. Zo zie je nog eens wat van Nederland. En natuurlijk doe je dit niet alleen. Je bent altijd op pad met een collega. Dat is wel zo gezellig. Check direct of er een leuke vacature beschikbaar is.

Reageer niet op de vacature dakwerker als je..

Maar als dakwerker …

Waarom zou je niet reageren op een vacature dakwerker bij Kooiker?

Natuurlijk is er geen geldige reden om niet te reageren op de vacature dakwerker. Deze afwisselende functie bij een snel groeiend bedrijf biedt een mooie opstap naar meer. Je beklimt niet alleen de ladder naar het dak. Maar ook de ladder naar zelfontwikkeling en bieden we doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid tot het behalen van je vrachtwagen rijbewijs. Daarnaast worden er leuke bedrijfsuitjes georganiseerd en ontbreekt de vrijdagmiddagborrel niet.

Wat biedt Kooiker nog meer naast een leuke baan

Ook voor de vacature dakwerker geldt dat we je graag wat terug willen geven.

Over de Kooiker Groep

De Kooiker Groep bestaat uit een vijftal bedrijven, te weten Kooiker Aannemersbedrijf, Kooiker Zuigtechniek, Kooiker Maatvoering, Saugbaggersales en Kooiker Daktoppers. We werken vanuit de locatie Staphorst, maar sinds kort hebben we ook een vestiging in Zwijndrecht. Het bedrijf groeit hard en we zijn altijd op zoek naar versterking. Ben jij dat?

Interesse in de vacature dakwerker

Heb je interesse in de vacature dakwerker? Of mocht deze niet beschikbaar zijn, in één van onze andere vacatures? Check dan onze Kooiker vacatures en wellicht tot snel.

Alle vacatures