Chauffeur machinist vacatures

Chauffeur machinist op een zuigwagen

Combineer je rijden op een vrachtwagen graag met grondwerk, dakwerk of ander fysiek werk? Dan is de combinatie van chauffeur machinist bij de Kooiker Groep echt iets voor jou! Door de sterke groei van het bedrijf en het alsmaar groeiende wagenpark met ruim twintig zuigwagen, blaasauto’s en containerauto’s zijn wij altijd op zoek naar de combinatie chauffeur machinist. Hiervoor hebben we altijd diverse vacatures openstaan. De chauffeur machinist vacatures vind je op ‘werken bij Kooiker

Openstaande chauffeur machinist vacatures

Momenteel zijn we op zoek naar toppers voor een drietal verschillende chauffeur machinist vacatures. Belangstellenden die op zoek zijn naar een afwisselende baan bij een ambitieus en gezellig bedrijf. De machinist chauffeur vacatures die openstaan zijn:

Wat houdt de vacature chauffeur machinist in?

Omdat we altijd op zoek zijn naar chauffeur machinisten voor verschillende vrachtwagencombinaties is een eenduidige omschrijving niet te geven. De werkzaamheden zijn divers en verschillen van dakgrind zuigen tot het uitgraven van kruipruimtes, van ophogen van kruipruimtes tot het blazen van grind. Je bent verantwoordelijk voor het veilig van A naar B rijden van de zuigwagen of zand- grind combinatie. Daarnaast bedien je als machinist de zware machines bij de verschillende werkzaamheden. Je vormt altijd een team met je assistent. Alleen ben je nooit. Onze moderne zuigwagens zijn ook nog eens op afstand te besturen. Dat scheelt heel wat klimwerk bij bijvoorbeeld het vrijzuigen van kabels een leidingen.

Vacatures chauffeur machinist

De werkzaamheden als chauffeur machinist kunnen zijn

  • besturen van de meest moderne vrachtwagencombinaties
  • het zuigen van dakgrind en sedum
  • het blazen van dakgrind
  • ondersteunen bij het uitgraven van kruipruimtes
  • vrijzuigen van boomwortels
  • ondersteuning bij infra-projecten
  • en nog veel meer

Omdat het werk niet altijd op één locatie is, rijden wij het hele land door. Zo zie nog eens wat van Nederland. En natuurlijk doe je dit niet alleen. Je bent altijd op pad met een collega. Dat is wel zo gezellig. Check direct of er een leuke vacature beschikbaar is.

Reageer niet op de vacature chauffeur machinist als je..

Maar als machinist chauffeur..

Waarom zou je niet reageren op een van de vacatures voor chauffeur machinist?

Ben je een ervaren chauffeur machinist? Zoek je afwisseling in je werkzaamheden? Dan is er natuurlijk geen geldige reden om niet te reageren op de chauffeur machinist vacatures. Deze afwisselende functie bij een snel groeiend bedrijf biedt een mooie opstap naar meer. Je bestuurt niet alleen de meest moderne en goed onderhouden vrachtwagens? Nee je maakt ook onderdeel uit van een gemotiveerd en gezellig team. Daarnaast krijg je veel ruimte voor zelfontwikkeling en bieden we doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk worden er ook leuke bedrijfsuitjes georganiseerd en ontbreekt de vrijdagmiddagborrel niet.

Wat biedt Kooiker nog meer naast een leuke baan

Voor de werknemers van Kooiker geldt dat we je graag wat terug willen geven.

Over de Kooiker Groep

De Kooiker Groep bestaat uit een vijftal bedrijven, te weten Kooiker Aannemersbedrijf, Kooiker Zuigtechniek, Kooiker Maatvoering, Saugbaggersales en Kooiker Daktoppers. We werken vanuit de locatie Staphorst, maar sinds kort hebben we ook een vestiging in Zwijndrecht. Het bedrijf groeit hard en we zijn altijd op zoek naar versterking. Ben jij dat?

Volgende
Vorige
Zuigwagen chauffeur machinist
Chauffeur machinist worden op zuigwagen
Vacatures chauffeur machinist
Chauffeur machinist vacatures
Chauffeur machinist op een zuigwagen

Interesse in de chauffeur machinist vacatures

Heb je interesse in een van de chauffeur machinist vacatures? Of mocht deze niet beschikbaar zijn, in één van onze andere vacatures? Check dan onze Kooiker vacatures en wellicht tot snel.

Alle vacatures