Ploegleider zaterdag

  • Kooiker Groep

Vacature: ploegleider zaterdag

Het terrein netjes maken, zorgen dat alles klaarstaat voor de volgende werkweek en het aansturen van het zaterdagteam. Als ploegleider op zaterdag zorg je ervoor dat de weekploeg aan de slag kan. Op zoek naar een baan als leidinggevende?

Werken bij de Kooiker Groep

De Kooiker Groep is een begrip in Staphorst en omgeving. Da’s niet zomaar. Al sinds 2003 werken we er iedere dag keihard aan en voor. Onder de Kooiker Groep vallen Kooiker Aannemersbedrijf, Kooiker Zuigtechniek, Kooiker Daktoppers, Kooiker Maatvoering en Saugbaggersales.com.

Als ploegleider zaterdag houd jij je onder meer bezig met:
Het aansturen van de zaterdag-club;
Ervoor zorgen dat alles klaarstaat voor de volgende werkweek;
Jij bent degene met de verantwoordelijkheid dat het terrein er (weer) netjes bij ligt.

Solliciteren?
Ben jij klaar voor deze uitdaging? Neem contact op en stuur een mail naar r.poolman@kooiker-groep.nl of bel ons op 0522-464750. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Werken bij Kooiker is werken in een mooi team. We steken onze handen graag uit de mouwen en zien elke klus als een uitdaging. Kooiker staat gelijk aan kwaliteit. Die kwaliteit komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar wordt gewaarborgd door ons materieel en bovenal: ons personeel. Van ons kun je op aan, en die instelling zien we ook graag bij jou terug.

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.