Chauffeur zand-/grindcombinatie

  • Kooiker Daktoppers

Kom jij ons team versterken? Voor Kooiker Zuigtechniek B.V. zijn we op zoek naar een enthousiaste chauffeur/machinist voor onze zandbulk/grindauto!

De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

Wat we van jou verwachten:

Zoek jij een plek als leerling? Wil jij werken en leren tegelijk (BBL) en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Ook dat is mogelijk. Kooiker betaalt jouw opleiding en je kunt het werken combineren met leren én je vrachtwagenrijbewijs halen. Kijk dan eens bij onze vacature voor leerling machinist.

Solliciteren of meer informatie? Neem contact op via info@kooikerzuigtechniek.nl, bel 0522-464750 of vul onderstaand sollicitatieformulier in. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Werken bij Kooiker is werken in een mooi team. We steken onze handen graag uit de mouwen en zien elke klus als een uitdaging. Kooiker staat gelijk aan kwaliteit. Die kwaliteit komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar wordt gewaarborgd door ons materieel en bovenal: ons personeel. Van ons kun je op aan, en die instelling zien we ook graag bij jou terug.

Direct solliciteren

Hoef je niet langer meer te zoeken? En wil je direct solliciteren? Dat kan. Vul dan je gegevens hieronder in, schrijf je motivatie en voeg je cv toe. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.