Bedrijfsleider Kooiker Service & Sales

  • Kooiker Service & Sales

Bedrijfsleider Kooiker Service & Sales gezocht!

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van de internationale handel, sta je stevig in je schoenen en beschik je over aangeboren leiderschapskwaliteiten? Dan hebben wij de perfecte baan voor je. Voor bedrijf Kooiker Service & Sales zijn wij namelijk op zoek naar een bedrijfsleider met hart voor techniek én hart voor organiseren. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Kooiker Service & Sales valt onder de Kooiker Groep en bestaat uit 2 onderdelen: de werkplaats en de afdeling sales. Onder onze handelsnaam Saugbaggersales.com verkopen en verhuren wij internationaal grondzuigauto’s.

De werkplaats faciliteert de reparaties en onderhoud voor alle afdelingen binnen Kooiker Groep. Jij geeft direct leiding aan de afdeling sales en aan de teamleider/chef van deze werkplaats. De afdeling sales is gespecialiseerd in het inkopen, verhuren en verkopen van zuigmachines. We bewegen ons op de wereldwijde markt en spelen dynamisch in op de ontwikkelingen. De afdeling sales bestaat uit drie gedreven verkoopspecialisten met elk hun eigen vakgebied: strategie, techniek en marketing. De werkplaats ondersteunt de sales-afdeling met het in topconditie krijgen van de handelsauto’s. Daarom is een nauwe samenwerking en coördinatie tussen de afdelingen van groot belang.

Als bedrijfsleider ga jij het volgende doen:

Procesaansturing
Jij hebt een overkoepelende kijk op het totaalproces van inkopen tot en met het verhuur- en verkoopklaar maken van de wagens. Jij houdt de voortgang in de gaten en zorgt dat het proces soepel en snel verloopt. Jij durft keuzes te maken en knopen door te hakken.

Faciliteren en ordenen
Jij bent in staat om structuur aan te brengen. De afdeling sales is in korte tijd snel gegroeid en is toe aan de volgende professionaliseringsstap. Jij zorgt ervoor dat er overzicht ontstaat en dat informatie voorhanden is.

Bedrijfsvoering
Jij houdt oog op de (financiële en procesmatige) jaardoelstellingen en wat er nodig is om die te halen. Jij bent hierbij de schakel tussen de directeur van de Kooiker Groep en de werkvloer. Je bent hierbij ook verantwoordelijk voor het monitoren en coördineren van financiële stromen die komen kijken bij internationale handel.

Leidinggeven
Jij bent op dagelijkse basis betrokken bij je teamleden, met de focus op een fijne samenwerking binnen de afdeling en over afdelingsgrenzen heen. Je hebt aandacht voor de krachten en valkuilen van de individuele medewerkers en geniet ervan om mensen in hun kracht te zetten.

Wat typeert jou?

Jij houdt van de diversiteit die internationale handel met zich meebrengt en spreekt dan ook diverse talen (minimaal Engels en Duits). Je vindt het leuk om de marktontwikkelingen te volgen en dit te vertalen naar praktische doelstellingen. Je hebt HBO werk- en denkniveau op het gebied van bedrijfskunde en hebt aantoonbare ervaring met de disciplines die daarbij komen kijken, van marketing tot kennis van en ervaring met financiële bedrijfsvoering.

Jouw karaktereigenschappen:

Is dit precíes hoe jij in elkaar steekt? Lees dan snel verder en ontdek wat wij jou te bieden hebben!

Wat bieden wij jou?

Van ons kun je op aan! Wij ook van jou? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie vóór 29 juni 2024. Je kunt solliciteren via het formulier onderaan deze pagina of je motivatiebrief en CV sturen naar j.kijkindevegte@kooiker-groep.nl t.a.v. Jennita Kijk in de Vegte.

 Eerst nog meer informatie? Bel dan met 0522-464750 en stel al je vragen!

Direct solliciteren

Hoef je niet langer meer te zoeken? En wil je direct solliciteren? Dat kan. Vul dan je gegevens hieronder in, schrijf je motivatie en voeg je cv toe. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.