Assistent sales Kooiker Service & Sales

  • Kooiker Service & Sales

Heb jij een passie voor vrachtauto’s en groot materieel? Krijg jij er energie van om bij te dragen aan het verhandelen en verhuren van deze wagens? Dan hebben wij de perfecte baan voor je. Voor onze afdeling Kooiker Service & Sales zijn wij namelijk op zoek naar een assistent met oog voor detail.

Wat ga je doen?

Het bedrijf Kooiker Service & Sales valt onder de Kooiker Groep. Onder onze handelsnaam Saugbaggersales.com verkopen en verhuren we internationaal grondzuigauto’s. We hebben klanten van over de hele wereld en hebben als doel om hun verwachtingen altijd te overtreffen. En daar dragen alle teamleden hun steentje aan bij!

Als assistent sales ga jij het volgende doen:

Visueel verkoopklaar maken van machines
Jij zorgt ervoor dat de machines in topconditie aan de klanten getoond en geleverd kunnen worden. Alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die daarbij komen kijken horen daarbij. Het interieur verzorgd, de accessoires aangevuld en de buitenkant glimmend gepoetst. Iedere klant verlaat ons pand met een grote glimlach op zijn gezicht.

Ondersteunen van de afdeling Service & Sales
Jij staat altijd klaar om hand en spandiensten te leveren aan de afdeling Service & Sales. Of dat nou het uitpakken van onderdelen, het bestickeren van een wagen of het opruimen van het terrein is. Als mensen hulp nodig hebben, kunnen ze bij jou terecht!

Wat typeert jou?

Jij bent servicegericht en hulpvaardig. Je kunt goed samenwerken en hebt een grote affiniteit met vrachtwagens en groot materieel. Daarnaast heb je technisch inzicht en de ambitie om jezelf op dat gebied te ontwikkelen.

Jouw karaktereigenschappen:

Is dit precíes hoe jij in elkaar steekt? Lees dan snel verder en ontdek wat wij jou te bieden hebben!

Wat bieden wij jou?

Van ons kun je op aan! Wij ook van jou? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie vóór 29 juni 2024. Je kunt solliciteren via het formulier onderaan deze pagina of je motivatiebrief en CV sturen naar j.kijkindevegte@kooiker-groep.nl t.a.v. Jennita Kijk in de Vegte.

Eerst nog meer informatie? Bel dan met 0522-464750 en stel al je vragen!

Direct solliciteren

Hoef je niet langer meer te zoeken? En wil je direct solliciteren? Dat kan. Vul dan je gegevens hieronder in, schrijf je motivatie en voeg je cv toe. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.