Werkplaatsmanager gezocht!

  • Kooiker Groep
Afwisselende baan als vrachtwagenmonteur

Werkplaatsmanager gezocht!

Voel jij je helemaal thuis in de werkplaats, sta je stevig in je schoenen én beschik je over aangeboren leiderschapskwaliteiten? Dan hebben wij de perfecte baan voor je. Voor onze werkplaats zoeken we namelijk een manager met hart voor techniek én hart voor mensen. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

In de werkplaats die jij gaat coördineren werken monteurs aan (reparatie)projecten voor alle bedrijven binnen de Kooiker Groep. Ze houden zich onder andere bezig met het uitvoeren van gepland onderhoud, keuringen, storingen en innovaties. Naast de werkzaamheden voor de Kooiker Groep houden we ons bezig met de handel (www.saugbaggersales.com). Wij kopen, verkopen, verhuren en repareren zuigwagens door heel Europa. Door onze specialisten die enorm veel ervaring hebben in de zuigtechniek-branche, zijn wij van meerwaarde voor onze (inter)nationale relaties.

Als werkplaatsmanager ga jij het volgende doen:

> Coördineren & prioriteren

Jij bent verantwoordelijk voor het controleren, prioriteren en inplannen van de reparatieverzoeken. Dat doe je in nauwe afstemming met de planners van Zuigtechniek. De planning kan meerdere keren per dag wisselen. Voor jou is dat geen punt, want je houdt van dynamiek en kunt snel de verschillende belangen afwegen en beslissingen nemen.

> Faciliteren & Ordenen

De werkvoorbereiding valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je bestelt onderdelen, zorgt ervoor dat de magazijnvoorraden op orde zijn en doet de administratieve afhandeling.

> Praktisch ondersteunen

Jij houdt van techniek en kunt bij voorkeur zelf kleine reparaties uitvoeren of NEN 3140 keuringen verrichten. Je hebt genoeg kennis van vrachtwagens om een betrouwbare schatting van reparatieduur en moeilijkheidsgraad te doen. Dit helpt jou om goed te prioriteren en een naadloze planning te maken.

Wat typeert jou?

Jij bent een geboren leider die makkelijk contact legt, goed kan communiceren en over een flinke dosis mensenkennis beschikt. Tegelijkertijd ben je een echte organisator die altijd naar het grotere plaatje kijkt. Je hebt een hbo-diploma óf een mbo-diploma in combinatie met diverse jaren ervaring in de werkplaats, bij voorkeur als coördinator.

Jouw karaktereigenschappen:

En ook belangrijk: je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vindt het leuk om praktisch bezig te zijn. Is dit precíes hoe jij in elkaar steekt? Lees dan snel verder en ontdek wat wij jou te bieden hebben!

Wat bieden wij jou?

Van ons kun je op aan! Wij ook van jou? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatiebrief en CV vóór 2 december 2023 of solliciteer via onderstaand sollicitatieformulier. Je kunt je brief en CV sturen naar j.kijkindevegte@kooiker-groep.nl t.a.v. Jennita Kijk in de Vegte.

 Eerst nog meer informatie? Bel dan met 0522-464750 en stel al je vragen!

Afwisselende baan als vrachtwagenmonteur

Werken bij Kooiker is werken in een mooi team. We steken onze handen graag uit de mouwen en zien elke klus als een uitdaging. Kooiker staat gelijk aan kwaliteit. Die kwaliteit komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar wordt gewaarborgd door ons materieel en bovenal: ons personeel. Van ons kun je op aan, en die instelling zien we ook graag bij jou terug.

Direct solliciteren

Hoef je niet langer meer te zoeken? En wil je direct solliciteren? Dat kan. Vul dan je gegevens hieronder in, schrijf je motivatie en voeg je cv toe. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.