Grondwerker

  • Kooiker Zuigtechniek

Vacature: Grondwerker

Ben jij een harde werker, klaar voor een nieuwe uitdaging en niet bang voor vieze handen? Ga aan de slag als grondwerker bij Kooiker Zuigtechniek! Van kruipruimtes uitgraven tot het stofzuigen van de Lebuinuskerk in Deventer. Geen dag is hetzelfde.

Werken bij Kooiker Zuigtechniek

Kooiker Zuigtechniek is een begrip in Staphorst en omgeving. Da’s niet zomaar. Al sinds 2003 werken we er iedere dag keihard aan en voor. Het maakt jouw werk een stukje makkelijker, want onze opdrachtgevers hebben een rotsvast vertrouwen in onze expertise. Aan jou de taak om hen goed te adviseren en een passende offerte te maken. Zodra die akkoord is, kan ook jij ervan op aan dat het goedkomt.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

De functie-eisen bestaan onder meer uit:

Zoek jij een plek als leerling? Wil jij werken en leren tegelijk (BBL) en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Kooiker betaalt jouw opleiding en je kunt het werken combineren met leren én je vrachtwagenrijbewijs halen.

Solliciteren of meer informatie? Neem contact op met Roel Poolman: r.poolman@kooiker-groep.nl of 0522-464750. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Werken bij Kooiker is werken in een mooi team. We steken onze handen graag uit de mouwen en zien elke klus als een uitdaging. Kooiker staat gelijk aan kwaliteit. Die kwaliteit komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar wordt gewaarborgd door ons materieel en bovenal: ons personeel. Van ons kun je op aan, en die instelling zien we ook graag bij jou terug.

Direct solliciteren

Meteen je sollicitatie versturen? Vul je gegevens hieronder in, schrijf je motivatie en voeg je cv toe.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.