Commercieel medewerker

  • Kooiker Zuigtechniek

Kooiker Zuigtechniek – Vacature: Commercieel medewerker

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben jij net of bijna afgestudeerd en op zoek naar een toffe (eerste) baan? Een baan waarin je veel klantcontact hebt, op pad bent en offertes maakt? Wegens groei zoeken we een commercieel medewerker. Iemand die snel contact legt en sociaal is, kennis heeft (of zich wil verdiepen in de wereld) van zuig- en blaastechniek en enthousiast wordt van het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je gedreven om zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te groeien? Dan zoeken we jou! Werkervaring is geen vereiste, jouw vaardigheden en gemotiveerde houding wel.

Zoek je een (MBO)stageplek? Ook daar staan we voor open!

Werken bij Kooiker Groep

Kooiker Zuigtechniek is een begrip in Staphorst en omgeving. Da’s niet zomaar. Al sinds 2003 werken we er iedere dag keihard aan en voor. Het maakt jouw werk een stukje makkelijker, want onze opdrachtgevers hebben een rotsvast vertrouwen in onze expertise. Aan jou de taak om hen goed te adviseren en een passende offerte te maken. Zodra die akkoord is, kan ook jij ervan op aan dat het goedkomt.

Als commercieel medewerker houd jij je onder meer bezig met:

Als commercieel medewerker ben je:

Solliciteren?

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Neem contact op en stuur een mail naar r.poolman@kooiker-groep.nl of bel ons op 0522-464750. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Werken bij Kooiker is werken in een mooi team. We steken onze handen graag uit de mouwen en zien elke klus als een uitdaging. Kooiker staat gelijk aan kwaliteit. Die kwaliteit komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar wordt gewaarborgd door ons materieel en bovenal: ons personeel. Van ons kun je op aan, en die instelling zien we ook graag bij jou terug.

Direct solliciteren

Meteen je sollicitatie versturen? Vul je gegevens hieronder in, schrijf je motivatie en voeg je cv toe.

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.