Bedrijfsleider Kooiker Aannemersbedrijf

  • Kooiker Aannemersbedrijf

Bedrijfsleider Kooiker Aannemersbedrijf gezocht!

Werken bij Kooiker is werken in een mooi team. We steken onze handen graag uit de mouwen en zien elke klus als een uitdaging. Kooiker staat gelijk aan kwaliteit. Die kwaliteit komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar wordt gewaarborgd door ons materieel en bovenal: ons personeel. Van ons kun je op aan, en die instelling zien we ook graag bij jou terug. Voor ons bedrijf Kooiker Aannemersbedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een bedrijfsleider met hart voor bestrating én hart voor organiseren. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Kooiker Aannemersbedrijf valt onder de Kooiker Groep. Ons Aannemersbedrijf houdt zich bezig met grondwerk, rioolwerk en straatwerk. Daarnaast wordt onze machine voor het reinigen van waterpasserende bestrating met regelmaat ingezet voor gemeentes.

Jij geeft direct leiding aan alle medewerkers van het Aannemersbedrijf: zowel op kantoor als op locatie. Jij houdt contact met klanten en leveranciers. Daarnaast zie je het als een uitdaging om de werkzaamheden verder uit te breiden om zo het Aannemersbedrijf te laten groeien.

Wat verwachten we van jou?

Is dit precies hoe jij in elkaar steekt? Lees dan snel verder en ontdek wat wij jou te bieden hebben!

Wat bieden wij jou?

Van ons kun je op aan! Wij ook van jou? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie vóór 26 juli 2024. Je kunt solliciteren via het formulier onderaan deze pagina of je motivatiebrief en CV sturen naar j.kijkindevegte@kooiker-groep.nl t.a.v. Jennita Kijk in de Vegte.

 

Eerst nog meer informatie? Bel dan met 0522-464750 en stel al je vragen!

Direct solliciteren

Hoef je niet langer meer te zoeken? En wil je direct solliciteren? Dat kan. Vul dan je gegevens hieronder in, schrijf je motivatie en voeg je cv toe. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

MM slash DD slash JJJJ
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.