Backoffice medewerker

  • Kooiker Service en Sales

Backoffice medewerker

De backoffice-duizendpoot ben jij! Jij wordt blij van het uitwerken van offertes, het regelen van import- en export-documenten en alle taken die daarbij komen kijken. Jouw werkzaamheden worden voornamelijk vanuit het kantoor in Staphorst uitgevoerd, maar je kunt wel een goed woordje over de grens praten: beheersen van de Engelse, Duitse en Nederlandse taal is nodig voor deze functie. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je gedreven om zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te groeien? Dan zoeken we jou! Werkervaring is geen vereiste, jouw vaardigheden en gemotiveerde houding wel.

Werken bij Kooiker Service en Sales

Werken bij Kooiker is werken in een mooi team. Kooiker staat gelijk aan kwaliteit. Die kwaliteit komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar wordt gewaarborgd door ons personeel en materieel. En daar zijn we zuinig op.

Saugbaggersales.com is een bedrijf wat zuigauto’s verkoopt en verhuurt door heel Europa en daarbuiten. Ook zijn we importeur en dealer van Vac-Ex zuigmachines voor Nederland, België en Duitsland. Onze hoofdvestiging is gevestigd in Staphorst en is onderdeel van de Kooiker Groep. Door forse groei en om de markt beter te kunnen bedienen, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Als backoffice medewerker houd jij je onder meer bezig met:

Als backoffice-duizendpoot ben je:

Solliciteren?
Ben jij klaar voor deze uitdaging? Neem contact op en stuur een mail naar Alexander Hardebol: a.hardebol@saugbaggersales.com of bel ons op 06 187 256 64. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Werken bij Kooiker is werken in een mooi team. We steken onze handen graag uit de mouwen en zien elke klus als een uitdaging. Kooiker staat gelijk aan kwaliteit. Die kwaliteit komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar wordt gewaarborgd door ons materieel en bovenal: ons personeel. Van ons kun je op aan, en die instelling zien we ook graag bij jou terug.

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.